bec led eurovial

 

Becurile cu led sunt o investitie pentru iluminarea casei dumneavostra, investitie care nu mai e la fel de mare ca atunci cand au aparut. Acum, becurile cu led umplu rafturile magazinelor de profil si paginile shop-urilor de echipamente electrice. Au crescut vanzarile, iar becurile cu led se vand tot mai bine ca becurile economice. Se intampla astazi cum s-a intamplat in anul in care directiva europeana obliga la consumul electric fara bec cu incandescenta.

Becurile cu led fac concurenta corecta becurilor economice. De ce? Pentru ca, daca analizezi in cat timp amortizezi cheltuiala, balanta inclina pentru primele aduse in discutie. Becurile cu led au devenit tot mai accesibile. De asemenea, becul cu led are avantajul de a da o lumina puternica, constanta si instantanee, nefiind necesar un timp pana cand ajunge la nivelul maxim de intensitate. Echipa Eurovial recomanda becurile led, insa alegerea si decizia se afla in mana consumatorului.

Eurovial este un shop online specializat pe sisteme de iluminat. Vorbind despre tehnologia led, va oferim produse diverse, de cea mai buna calitate, de la producatori avizati: de la bec led, la banda led, spot cu led, spot incastrat in pardoseala cu led, panou led, tub cu led, lampa semnalizare, intrerupator cu led, lampa de veghe, piedestal led, placa led, lampa de perete led, spirala etc.

Pentru informatii detaliate, sfaturi profesionale si idei pentru iluminarea spatiului dumneavostra, va asteptam pe site.

Advertisements