global auto travel

 

In lumina ultimelor evenimente regretabile din transportul romanesc, ca si companie de transport persoane, simtim sa subliniem cateva aspecte si sa ne reinformam clientii cu privire la conditiile de transport pe ruta Constanta – Otopeni pe care Global Auto Travel le practica de atatia ani, cu respect pentru oameni, pentru confortul, dar, mai ales, pentru vietile lor.

Principalul serviciu pe car il oferim este transferul Constanta – aeroport Otopeni si retur. Pentru 80 de lei, compania noastra va preia din fata casei si va conduce in conditii de maxima siguranta si confort la aeroport Otopeni.

De peste zece ani, asiguram cu consecventa si calitate acest serviciu, iar devotamentul nostru este recompansat de fidelitatea oamenilor care calatoresc cu noi. Conducatorii auto sunt exclusiv soferi profesionisti. Dat fiind faptul ca sunt  oameni in grija carora sta siguranta pasagerilor, nu ne permitem sa nu facem o selectie riguroasa inainte sa ne hotaram cu cine vom colabora. In plus, conducatorii nostri auto sunt regulat testati, nu doar ocazional. Sunt soferi cu experienta si care cunosc foarte bine ruta Constanta – aeroport Otopeni.

Global Auto Travel dispune de o flota proprie de microbuze, van-uri si limousine de lux. Toate vehiculele noastre de transport asigura calitatea calatoriei, confortul clientilor, dar, mai ales, siguranta lor. Masinile sunt intretinute cu grija si inspectate periodic, mai des decat impune legea.

Venim cu acest serviciu ca alternativa rapida si mai comoda la condusul pe distanta Constanta – Bucuresti, aeroportul Otopeni, cu mentiunea ca transferul se efectueaza din fata casei, iar cursele sunt cu regularitate, ceea ce nu lasa loc asteptarilor prelungite in aeroport.

Va asteptam cu rezervari. Toate detaliile pe site.

Advertisements