Tags

, ,

Te-ai gandit pana acum cat de mult consuma becurile in casa ta? Iata ca cel putin 10% din factura de electricitate este rezervata becurilor din casa ta, desigur atunci cand vorbim de un apatament cu doua camere, cand numarul incaperilor este mai mare si procentul creste. In cazul acesta, o economie de energie este bine venita, cum facem acest lucru? In primul rand renuntam la becurile incandescente si alegem becurile led Philips, care ofera o lumina puternica si sunt in acelasi timp si economice.

Ledurile sunt tehnologia viitorului? Iluminatul cu becuri led a fost introdus pe piata in anii 60’, incepand cu inlocuirea indicatoarelor de pe dispozitivele electronice, mai tarziu cand a fost descoperit led-ul alb a fost introdus pe piata si pentru utilizarea in iluminatul locuintelor. Acesta a fost recomandat datorita puterii reduse pe care o consuma si duratei de viata de 50 000 de ore, practic nu trebuiesc inlocuite niciodata. Becurile led Philips nu contin mercur, nici vapori de sodiu, acestea folosesc diode emitatoare de lumina.

Cel mai mare avantaj al becurilor led este consumul de pana la 15 ori mai mic decat al unui bec cu lumina incandescenta.

Advertisements