Tags

,

Energia electrica este cea mai scumpa sursa de pe piata, de aceea orice mica economie este bine venita si orice mijloc de a reduce factura trebuie luat in seama, calculat si de ce nu preluat. 10%-15% din factura de electricitate se datoreaza consumului becurilor din casa, de aceea becurile led 25w sau 60w pot fi o alegere buna in ceea ce priveste economia energiei, a resurselor financiare si chiar mult mai benefice pentru sanatatea corpului nostru, deoarece folosesc diode emitatoare in locul filamentelor si gazelor rare din becurile clasice.

Pretul unui bec led este mare? Nu va lasati pacaliti de pretul unui bec led care variaza in 12 si 26 de lei, deoarece durata de viata este foarte mare, se poate masura in cativa ani, spre deosebire de un bec incandescent care se poate arde intr-o saptamana sau cateva luni. Chiar daca pretul unui bec incandescent este mult mai mic, faptul ca se arde foarte repede ne face sa cheltuim mult mai multi bani decat daca am achizitiona un bec led 25w sau 60w.

Daca vreti sa inlocuiti becurile clasice cu unele led, dar bugetul nu va permite sa inlocuiti in toata casa puteti face acest lucru treptat, in timp.