Tags

,

In aceasta era, tehnologia ne inconjoara si ne insoteste pretutindeni, de aceea este foarte important sa ne asiguram comoditatea in folosirea acesteia. Telefonul, televizorul, tableta, laptopul si multe altele au nevoie de alimentare la priza, de aceea pentru a nu fi nevoiti sa folosim prelungitoare, sa intindem cabluri prin toata casa ca apoi sa ne impiedicam de ele, amplasam prize in fiecare camera, strategic, pentru fiecare electrocasnic si gadget. Cate o priza dubla la fiecare noptiera si una pentru televizor este tot ce aveti nevoie in dormitor.

Din ce material alegem prizele pentru casa? Atunci cand alegi prizele trebuie sa ai mare grija, majoritatea incendiilor au la baza electricitatea si materialele folosite de proasta calitate. Prizele pot fi fabricate fie din ceramica, fie din polimeri rezistenti la foc, cele din urma fiind folosite din ce in ce mai des doarece asigura o durata de viata mult mai mare a aparatelor electrice. Prizele duble din casa ta este bine sa fie cu impamantare pentru o rezistenta mai mare.

Daca iti place sa ai prize de calitate si cu un aspect placut care sa se asorteze cu obiectele si finisajele din casa poti alege niste rame din sticla, marmura sau lemn.

Advertisements