mobilier baie vilux

Baia este camera in care lasam grijile, stresul, oboseala de peste zi, pentru ca apa curata si elibereaza. Pentru asta, baia trebuie sa fie un spatiu al relaxarii prin lumina pe care sa o putem regla in intensitate, dar, mai ales, prin mobilier si dotari (baterii, obiecte sanitare, lavoare).

De indata ce stim ce tip de dotari ne ajuta sa ne simtim relaxati, daca ne place cada sau cabina de dus, daca preferam un lavoar clasic sau unul modern, imediat vom sti si ce tip de mobilier sa potrivim aceastei atmosfere. Vom alege intre genul modern si clasic, vom selecta culori dintr-o gama variata, vom opta pentru structuri ale rafturilor care ne sunt de ajutor in baie.

Si nu putem face asta singuri. Avand nevoie de ajutor specializat, solutia este sa cerem sfatul celor mai buni si mai experimentati din domeniu.

Vilux, compania din Constanta care activeaza inca din 1994 in domeniul amenajarilor interioare si constructiilor, si-a propus sa intre si pe piata productiei de mobilier personalizat, asta pentru a oferi o gama completa de servicii si produse specifice amenajarii locuintei. Iar mobilierul de baie ocupa deja o atentie deosebita. Portofoliul de clienti este unul valoros, modelele lucrate sunt spectaculoase. Structura de mobilier de baie este una persoalizata, cu dimensiuni, tipuri de rafturi alese de clienti, toate confectionate in baza unui proiect propus de Vilux.

Serviciile Vilux sunt complete, incep de la consultanta in alegerea materialelor si a stilului, planificarea tuturor detaliilor tehnice, schite, machete 3D ca si clientul sa poata previzualiza modelul ales. Urmeaza montajul si realizarea unei bucatarii perfecte indiferent ca discutam de stilul clasic sau modern. Va asteptam in showroom-ul din Str. Industriala nr.2 , Constanta, sau pe site!

Advertisements