bucatarie Vilux clasica

Bucataria este camera in care o gospodina are toate sansele sa se simta in largul ei. Si asta daca spatiul ii permite sa se miste liber, daca lumina este una potrivita, dar, cel mai important, daca mobilierul este construit dupa obiceiul ei gospodaresc.

Pentru ca o gospodina (sau, mai rar, un barbat iubitor al bucatariei) are nevoie sa fie eficienta in bucatarie. Modulele mobilei de bucatarie este ideal sa fie structurate si pozitionate la mana ei dreapta sau la mana ei stanga. De exemplu, raftul cu tacamuri si instrumente de gatit este necesar sa fie la nivelul mainilor si cat mai aproape de plita. Raftul cu condimente la fel. Multe dintre gospodine prefera raftul de tip jolly, considerandu-l mai practic si mai incapator si foarte accesibil.

Blatul e, de asemenea foarte important. El trebuie sa fie suficient de lat si de lung, cat sa-i permita sa gateasca si felul intai, si felul doi de mancare, eventual, si desert. Blatul de bucatarie trebuie sa fie dintr-un material dur, solid si rezistent, pentru ca bucataria presupune temperaturi ridicate, umiditate crescuta si obiecte ascutite.

Mobila de bucatarie trebuie gandita foarte in detaliu. Este nevoie sa se stie de la inceput unde se vor pozitiona chiuveta, plita, cuptorul. La fel, e important de stiut daca sunt obiecte electrocasnice care vor fi incastrate: frigider, masina de spalat vase, cuptor.

Cunoscand toate acestea, Vilux si-a propus sa faca mai simpla si mai frumoasa viata de gospodina cu mobilier de bucatarie facut pe comanda din materiale MDF foarte durabile, vopsite intr-o gama larga de culori. Modelele pe care le propunem sunt atat moderne, cat si clasice, dar, cel mai important, personalizate. Va asteptam sa vizitati galeria noastra de bucatarii si mobilier de bucatarie pe vilux.ro.

Advertisements