vila la mer

Vila La Mer este situata in nordul statiunii Eforie Nord. Dispune de camere spatioase, cu mobilier modern, dotate cu aer conditionat, cu baie proprie de o igiena impecabila, cu o priveliste din balconul camerei chiar spre gradina vilei. Conditiile de cazare sunt excelente, cu un raport servicii oferite/pret de nerefuzat la Marea Neagra. Vila La Mer functioneaza in regim de pensiune cu 3 stele si isi asteapta oaspetii cu usile deschise, cu ospitalitate si generozitate, cu un mic dejun bogat si sanatos, cu seri petrecute in compania prietenilor pe terasa primitor amenajata.

 

Pentru un plus de natura si frumos, de gust si rafinament, de aerosoli si muzica live, va asteptam la Golful Pescarilor, un restaurant pescaresc de renume, o oaza minunatie pe malul marii, un loc in care se gatesc fructe de mare si peste proaspat cu multa dragoste.

 

Daca nu esti genul care isi rezerva din timp vacanta, daca te uiti acum dupa locatii de cazare pe litoralul romanesc pentru perioada august-septembrie 2018, nu e intamplator ca ai dat peste invitatia noastra. E un semn ca trebuie sa ne treci pragul. Suntem echipa La Mer. Te asteptam ca oaspete special. Acceseaza site-ul nostru pentru tarife, galerie de imagini si rezervare online. Numai grabeste-te, trece vara!