sculpturi din gheata

Sculpturi din gheata realizam de ani de zile si o facem cu dedicatie si cu pretuire pentru ce considera important in viata si business-ul lor clientii nostri.

Am creat sculpturi diverse, adevarate opere de arta, insa provocarea imensa este atunci cand noi cream evenimentul ca si tematica. Altfel spus, cand sculpturile noastre din gheata sunt peste tot la eveniment, cand sunt la intrare, ca un „bine ati venit”, cand constau din barul de gheata, pahare de gheata, dozator de gheata, logo, obiecte de decor, cand sunt surpriza si spectacolul petrecerii. Acolo e mai mult decat munca si pasiune, acolo e inspiratie. Iar inspiratia vine cu surpriza chiar si pentru noi. Si ne minunam in fata a ceea ce cream din gheata aproape cu acelasi entuziasm ca si clientul.

Am avut diverse tematici, de la teme marina si pana la tematica auto, de la petreceri private, pana la petreceri corporate, cu lansare de produs. Am construit bar din gheata de dimensiuni colosale, am confectionat dozatoare de gheata postate pe bar. Am ridicat ziduri de gheata. Am facut spectacol cu gheata si am facut toate acestea la un singur eveniment.

Ne-a placut si ne place sa lucram cu gheata si cu oamenii. Avem o echipa tanara si creativa, oameni curajosi si curiosi, care nu spun nu niciunei provocari daca materialul este gheata. Astea ne impinge spre inainte mereu si asta ne motiveaza sa continuam sa cream noi si noi sculpturi din gheata.

Stim ca v-am convins. Va asteptam sa ne contactati pe sculpturidingheata.ro.