neoclinique fatete dentare

Dantura ta s-a deteriorat? Dintii nu mai sunt la fel de albi precum erau altadata? Zambetul tau are de suferit? Ai un eveniment maine si nu vrei sa se vada toate acestea?

Clinica de stomatologie Neoclinque din Bucuresti are solutia. Stim ca pare de necrezut, dar este chiar adevarat. Iti putem oferi zambetul pe care il visezi, prin fatete dentare in doar o zi. Si asta datorita sistemului de ultima generatie in stomatologie, CEREC (Ceramic Reconstruction), tehnologie de care se bucura deja demult pacientii nostri fideli.

Cu ajutorul CEREC, poti beneficia la Neoclinique, intr-o singura zi, de lucrari dentare precum: fatete dentare, coroane dentare, inlays, onlays. Tot tehnologia CEREC ne sustine sa oferim aceste servicii stomatologice fara amprentarea clasica, neconfortabila si care nu ofera garantia 100% a rezultatului visat, si fara ca pacientul sa fie nevoit sa plece din clinica noastra cu dinti temporari, pe care sa-i poarte cateva zile sau chiar saptamani, in functie de disponibilitatea laboratorului de tehnica dentara.

Noi iti oferim fatetele dentare din ceramica a doua zi, pentru ca zambetul tau sa fie unul larg si apreciat la evenimentul important la care vrei sa stralucesti.

Raportul avantaje/pret la fatetele dentare lucrate cu tehnologia CEREC inclina mult spre avantaje. Cel mai mare avantaj consta in calitatea estetica a fatetelor sau coroanei dentare, dintii avand un aspect perfect comparabil cu cel natural, ca textura si culoare. Beneficiile fatetelor dentare construite intr-o zi sunt, de asemenea, durabilitatea lucrarii din ceramica de inalta calitate si precizia constructiei computerizate, efectuarea unei singure anestezii. Ca sa nu mai vorbim de economia de timp, fatetele dentare fiind gata intr-o zi.

Te asteptam la clinica Neoclinique din Bucuresti pentru o singura zi, ca sa pleci cu fatete dentare din ceramica de inalta calitate. Totul pentru zambetul tau!

Advertisements