coroane dentare alb natural

Traim intr-o era a frumusetii aspectului. E atat de important, in ziua de azi, sa arati frumos/frumoasa, incat ceea ce e interior conteaza mai putin si nici nu mai e de descoperit. Din pacate! E deja o norma sociala sa ai dintii stralucitori, de un alb ca de lapte, sa porti fatete dentare sau coroane dentare din ceramica alb-zapada, sa nu ai riduri si accente firesti ale varstei.

Clinica stomatologica Neoclinique incearca, cu instrumentele medicale pe care le are si cu tehnologia de ultima generatie sa atraga pacientii spre zambet frumos, dar nu artificial. Ne dorim sa ajutam pacientii sa se simta mai bine in corpul lor, sa fie increzatori si cu o stima de sine ridicata, sa zambeasca larg si sanatos, dar nu cu pretul superficialitatii.

Facem coroane dentare din ceramica de inalta calitate, dar sfatuim oamenii sa nu inlocuiasca aspectul natural al dintilor lor, sa pastreze textura si culoarea cu care i-a inzestrat natura. Si pacientii ajung sa ne multumeasca la final.

Preferam ca pacientii nostri sa ne recomande pentru naturalete si sanatate a dintilor, pentru coroane dentare care nu se vad puse. Preferam ca oamenii care au apelat la serviciul de estetica medicala la Neoclinique sa fie complimentati de ceilalti cu: „Ce dinti frumosi ai! Ce le-ai facut?”, in loc de „Ce coroane dentare albe ai. Unde ti le-ai pus?”.

Iar tehnologia CEREC (Ceramic Reconstruction) ne permite sa implementam conceptul nostru, estetica zambetului, rapid (in doar o zi), construirea unor coroane dentare sau fatete dentare din ceramica durabile si conforme cu ce a vizualizat digital pacientul.

Daca si tu vrei un zambet superb, sanatos si natural, te asteptam cu drag, cu aparatura performanta si pricepere, la una din clinicile Neoclinique din Bucuresti.