global transport

Suntem compania de transport persoane national cu o experienta de peste 10 ani, fara evenimente, fara reclamatii. Principalul serviciu pe care il oferim este transportul de persoane dinspre Constanta spre aeroportul Otopeni si retur.

Inca de la inceput, obiectivele noastre au fost siguranta pasagerilor si confortul, doua cerinte ale clientilor nostri pe care le-am evaluat ca fiind cele mai importante.

Stim de ce ne aleg pe noi persoanele care calatoresc frecvent cu avionul, cu decolare de pe Otopeni. Cunoastem toate motivele. Pentru calitatea si experienta oamenilor care sofeaza, pentru siguranta si confortul pe care le ofera masinile noastre de transport, pentru comoditatea plecarii chiar din fata locuintei personale, pentru cursele regulate, mai multe intr-o zi, ceea ce face ca persoana sa nu astepte mult pana la decolare, dar si pentru raportul excelent calitate/pret oferit de compania noastra. Transportul de acasa la aeroport si de la Otopeni acasa costa doar 100 de lei de persoana.

Flota noastra de masini asigura transferul Constanta – Otopeni in comun, cu microbus-uri, dar si transportul privat, un serviciu exclusivist, cu limousine Mecedez Benz E Klasse si VW Passat

Suntem Global Auto Travel si va asteptam cu rezervare online a locului pe ruta Constanta – aeroport Otopeni si retur.