Tags

,

In ultima vreme s-au construit cladiri cat mai mici, iar oamenii nu mai stiu cum sa isi amenajeze locuintele, fiind nevoie intotdeauna sa faca economie de spatiu si sa calculeze fiecare coltisor pentru a mai castica cativa centimetrii. Multe dintre bucatarii sunt cu cel mult 7 metrii patrati, iar acest lucru da foarte mare bataie de cap celor ce isi doresc un spatiu aerisit, o mobila moderna, de calitate buna, dar si un design frumos. Pentru a avea suficient spatiu pentru depozitarea ustensilelor, tigailor si tuturor vaselor pentru gatit puteti alege un mobilier pentru bucatarie Constanta executat pe comanda la Vilux.

Ce tip de mobilier este cel mai practic? Pentru ca trebuie sa profitam de tot spatiul din bucatarie, cel mai practic mobilier este acela pe colt, fiind ergonomic si compact, ofera destul de mult spatiu de depozitare si ocupa foarte putini metrii patrati. Mobilierul pentru bucatarie Constanta pe colt sau in forma de L reuseste sa echilibreze vizual incaperea dand senzatia de spatiu mare si aerisit.

Nu uitati insa si de nuantele folosite atat la decoratiuni, mobilier cat si finisaje, cele deschise contribuie la marirea vizuala a spatiului.

Advertisements