Tags

, ,

Popularitatea becurilor led nu mai este o noutate, acestea au castigat teren in fata tuturor becurilor ce folosesc alt tip de tehnologie. De ce consumatorii prefera becurile led si cu ce sunt ele mai avantajoase decat restul becurilor? Pentru ca ne dorim din ce in ce mai mult sa ne protejam pe noi si mediul inconjurator, cautam solutii si obiecte care nu afecteaza mediul, care consuma cat mai putina energie si sunt fabricate din substante cat mai naturale. Iata ca unul dintre principalele avantaje ale becurilor led Philips este eficienta energetica, fata de orice alta sursa de lumina.

Becuri led acasa, la birou si chiar in camera copiilor! Spre deosebire de alte tipuri de becuri, precum cele incandescente, fluorescente, becurile led Philips nu contin substante toxice precum mercur sau plumb, ceea ce ne face sa le folosim cu incredere, inclusiv in camera celor mici si mai mult decat atat, becurile led nu emit radiatii infrarosii si ultraviolete, nu produc caldura si nu atrag insecte.

Lumina becurilor led este net superioara celorlalte surse de iluminat deoarece acestea emit o lumina alba, care este mult mai apropiata de cea natuala.

Advertisements