Tags

, ,

Vreti sa credeti sau nu, lumina ne ajuta sa ne relaxam, sa dormim sau ne da energie. In camera de zi, cand vizionam un film sau vrem sa ne relaxam, cu siguranta de folosim de o lumina calda, difuza, la fel si atunci cand vrem sa dormim, dar pentru bucatarie, pentru blatul de lucru avem nevoie de o lumina mai puternica, iar pentru acest lucru becurile led Philips ne sunt de ajutor. Apartamentul tau se poate transforma cu ajutorul becurilor ce isi cresc sau scad intensitatea atunci cand va doriti lucrul acesta.

Cat de multa nevoie avem de lumina? Inca de cand ne trezim, deschidem geamurile, facem loc luminii naturale sa patrunda in casa si ne bucuram de razele soarelui, ne incarcam cu energie. La fel se intampla si seara cand ne intoarcem de la serviciu, primul lucru pe care il facem cand intram in casa este sa aprindem lumina, sa ne putem descalta, iar becurile led Philips ne ofera o lumina calda, foarte apropiata de cea naturala.

„Industria iluminatului trece prin cea mai mare revoluție de la inventarea becului electric incoace”, spune Olivia Qiu, Head of Innovation, Philips Lighting.

Advertisements