Tags

,

In momentul in care alegeti prizele din casa, unde le pozitionati, ce model alegeti si ce material trebuie sa stiti si ce varianta va avantajeaza mai mult, prizele simple sau cele modulare? Gama de prize clasice, cu fiecare dispozitiv intr-o doza este utila daca numarul prizelor nu este unul mare, in schimb, daca numarul prizelor din casa este mare, recomandat de toti specialistii este folosirea unei game modulare, care este mai compacta si permite incadrarea mai multor dispozitive in aceeasi doza. Prizele duble, chiar si cele triple sunt foarte utile pe blatul de bucatarie sau in locurile in care folosim electronice si electrocasnice mai des.

Prize adaptate la tehnologie! Daca pana acum ceva timp prizele duble, simple ne erau mai mult decat suficiente, astazi, o priza usb, o priza tv sau radio sunt necesare pentru a ne facilita incarcarea telefoanelor de ultima generatie, a laptopurilor, tabletelor si chiar pentru conectarea directa la priza a televizoarelor led.

Daca aveti un numar restrans de prize si nu aveti grupate mai mult de 3 dispozitive, sfatul specialistilor este sa mergeti pe varianta clasica, fiind mai ieftina si avand o gama mai larga de produse in magazine.

Advertisements