Tags

, ,

Casele mici, o problema reala atat de amenajare cat si decorare cu mobilier mare si incapator. Pentru ca nu poti trai intr-o casa goala si trebuie sa o personalizezi intr-un fel, inlocuieste amenajarea si decorarea casei in stil clasic cu iluminatul decorativ, iar pentru acest lucru te poti folosi de benzile led, o sursa nesfarsita pentru idei de design in orice spatiu, oricat de mic ar fi. Banda led Philips poate fi plasata in spatele canapelei, in biblioteca, sub scari sau chiar un dulap de perete sau chiar langa obiecte importante si opere de arta pentru a le pune in valoare.

Lumina led poate face incaperea mai mare? Benzile led Philips cu lumina calda, dar indirecta pot face camera sa para mai spatioasa si incelasi timp dau senzatia de incapere luminoasa, primitoare si relaxanta. Cu ajutorul benzilor led cu lumina rece in profile din aluminiu orientate catre podea putem cobora optic tavanul astfel incat incaperea sa para mai mica si mai intima.

Benzile led se incadreaza atat in parametrii economici cat si estetici, astfel poti avea o casa moderna, dar si o factura mica la curent.

Advertisements