Tags

, ,

Becurile cu led au cea mai avansata tehnologie si asta nu doar datorita eficientei enegetice ci si pentru durata de viata si confortul vizual pe care il ofera. Becurile led au o lumina de calitatea, care nu are efecte nocive asupra vederii. Becurile led Philips nu au fluctuatii de intensitate, emit o lumina clara si placuta ochiului si au un impact pozitiv asupra incaperii, iar acest lucru iti induce o stare de bine, de confort, de relaxare, fiind foarte potrivit pentru copii, contribuind la imbunatatirea rezultatelor scolare.

Becurile led inca sunt cele mai scumpe de pe piata, dar acesta nu trebuie sa fie un impediment pentru ca se merita investitia, in loc sa cumperi cate un bec clasic la fiecare doua saptamani, mai bine cumperi un bec led Philips si esti sigur ca ai lumina cel putin 5 ani. Daca optezi pentru un bec led vei economisi cu pana la 90% energie electrica decat daca ai folosi un bec incandescent sau fluorescent.

Nu este nevoie sa inlocuiesti corpurile de iluminat din casa, becurile led au fasunguri asemanatoare becurilor cu incandescenta ceea ce inseamna ca poti inlocui cu succesc becurile din toata casa.