Tags

,

Toata lumea isi doreste un eveniment altfel, demn de tinut minte pentru invitati, dar si pentru cei ce organizeaza, mai ales cand vine vorba de o petrecere importanta precum nunta, logodna sau botezul copiilor. Nimic parca nu pare interesant, toate evenimentele au acelasi tipar, incepand de la meniu, la momente si decoratiuni, dar nu si daca alegeti tematica de gheata la evenimente, fie sub forma de sculpturi din gheata, fie un bar de gheata si desigur gheata carbonica pentru paharele de sampanie si valsul mirilor.

Un eveniment fresh si spectaculos. Nimic nu te mai poate surprinde in ziua de astazi la o nunta, parca totul se desfasoara dupa un anumit tipar si nimeni nu mai reuseste sa iasa din el oricat de mult si-ar dori. Pentru organizarea unei nunti este nevoie de ceva imaginatie si creativitate, dar si de specialistii in gheata evenimente, care sa iti sugereze ce ai nevoie si ce este potrivit pentru numarul de invitati, locatie si specificul petrecerii.

Temperatura ambientala nu ii ofera o durata de viata prea mare sculpturii de gheata, dar cu siguranta o noapte intreaga rezista fara probleme.