Tags

,

In cadrul oricarui eveniment, locatia si mancarea sunt atractiile serii si ceea ce defineste calitatea si bunul gust in organizarea petrecerii. Cel mai indicat este sa va alegeti meniul, sa il studiati si chiar sa il gustati. Preparatele trebuie sa fie pe gustul tuturor invitatilor, sa contina diverse ingrediente, feluri de carne, un peste bun si un desert pe masura. Pentru acest lucru aveti nevoie de Sytago, o firma specializata in catering evenimente, cu bucatari profesionisti si personal pregatita sa va indrume si sa va ajute in alegerea celui mai bine proportionat meniu.

De ce aspecte trebuie sa tinem cont cand alegem o firma de catering? In primul rand trebuie sa stabiliti bugetul, iar in functie de acest lucru firma de catering evenimente va poate pune la dispozitie meniul si gama de produse in care va incadrati, sau daca nu bugetul este impedimentul, ne puteti comunica cerintele, iar noi va facem calculul final.

La orice firma de catering portofoliul este foarte important, de aceea daca nu vreti sa dati gres informati-va bine cu privire la experinta si parerile clientilor.