Tags

, ,

Daca in proiectul gandit de tine pentru amenajarea casei intra atat partea estetica cat si cea practica, trebuie sa te gandesti bine ce obiecte de decor sa alegi astfel incat sa nu ocupe mult spatiu, dar nici sa para casa goala si neprimitoare. O solutie ideala si chiar un „must have” pentru o casa moderna este iluminatul cu banda led Philips, atat in buatarie unde avem nevoie de lumina mai puternica, cat si pentru iluminatul scarilor si a obiectelor pe care doriti sa le puneti in valoare.

Iluminatul tavanului fals este o practica des intalnita atat pentru living cat si pentru dormitor, deoarececreaza o atmosfera deosebita. In dormitor banda led Philips reuseste sa proiecteze o ambianta intima si romantica, de neinlocuit. Pentru a starni admiratia musafirilor este ideal sa folositi un variator de tensiune pentru a scadea sau amplifica luminozitatea in living, chiar si in dormitor.

O banda led poate face minuni intr-o parte a casei monotona, care nu iese deloc in evidenta, insa este bine sa nu exageram si sa o folosim doar acolo unde este cazul sau unde avem nevoie de mai multa lumina.

Advertisements