Tags

, ,

Incepe prin  a economisi energie pentru mediul inconjurator si pentru tine! Factura la curent se poate micsora mai repede decat crezi atunci cand stii cum sa eficientizezi energia electrica si nu trebuie sa faci asta privandu-te de anumite electrocasnice, pur si simplu schimbi toate becurile din casa. Chiar daca investitia nu este una mica, cel putin stii ca becurile led philips au durata de viata de 50 de ori mai mare decat a unui bec clasic, pe incandescenta sau fluorescent.

Care sunt principalele avantaje ale becurilor led? Una dintre cele mai importante avantaje ale becurilor led Philips este eficienta energetica, daca alegeti sa inlocuiti becurile clasice, pe incandescenta reusiti sa economisiti 80-90% din energia electrica. Un alt avantaj este durata de viata a becurilor led, comparand becurile cu incandescenta cu cele led vom ajunge la concluzia ca cele din urma dureaza de pana la 50 de ori mai mult.

Pentru ca durata de viata a unui bec led este de pana la 50 000 de ore, sursele de iluminat led se amortizeaza dupa aproximativ un an daca sunt folosite cel putin 3 ore pe zi.

Advertisements