Tags

,

Cand durerile devin suparatoare incepem sa cautam alternative la medicamente, fie folosim unguente, fie mergem la masaj, fie alegem o orteza medicala. Chiar daca aceasta nu se foloseste fara recomandarea medicului este foarte important de stiut ca poate fi de ajutor in ameliorarea durerilor si sustinerea zonei afectate. Intreaba medicul despre purtarea unei orteze, iar la recomandarea acestuia alege una potrivita de pe Tehnico Medical. Orteza medicala nu se foloseste niciodata fara a face miscare deoarece slabeste tonusul muscular, iar acest lucru nu ajuta in procesul de vindecare.

Cum imi pot corecta pozitia defectuoasa? Atat in cazul copiilor cat si in cazul adultilor, prin purtarea incorecta de greutati, prin statul la birou timp indelungat, coloana are de suferit, iar pozitia devine defectuosa, aspectul fiind unul neplacut, iar uneori intevin si dureri. Cum putem preveni, vindeca sau corecta? Orteza medicala previne sau reduce durerea prin protectia si sustinerea pe care o ofera zonei afectate, asadar faciliteaza vindecarea si creste mobilitatea.

Ortezele se prescriu de catre medic dupa o examinare detaliata, iar orteza potrivita este aleasa impreuna cu medicul si tehnicianul ortoped.

Advertisements