Tags

,

In secolul vitezei nimeni nu mai are timp de stat in bucatarie in fiecare zi, cel putin o data pe saptamana in orice familie se comanda mancare acasa. Daca vrei sa mananci ceva gustos, satios si rapid iti recomand o pizza sau paste si chiar un desert de la San Marco. Intra pe site, vezi ce iti face cu ochiul si da un telefon, serviciul delivery Constanta este foarte promt, vei primi comanda in cel mai scurt timp, iar daca comanzi 3 pizza, primesti una gratis.

Care este cea mai buna pizza din Constanta? Potrivit statisticilor, foarte multe persoane comanda de la San Marco si recomanda la randul lor si nu degeaba, retetele de pizza, paste si restul preparatelor sunt chiar speciale, ingredientele sunt mereu proaspete, blatul este pufos si intotdeauna produsele ajung la destinatie calde si numai bune de mancat. Dupa o masa atat de gustoasa merge un desert pe masura, asa ca nu uita sa rasfoiesti si pagina cu deserturi.

Daca vrei totusi sa parasesti resedinta poti opta sa mergi intr-una din locatiile San Marco de pe strada I.C.Bratianu 48 sau in City Park Mall.

Advertisements