Tags

, ,

Lumina este un factor esential pentru viata, fara de care planeta nu ar exista. Fiecare casa are nevoie de surse de iluminat, in principiu iluminatul general nu lipseste din nici o casa, acesta fiind reprezentat de lustre, candelabre sau plafoniere. Fiecare incapere din casa are nevoie de o sursa de iluminat, dar nu aleasa la intamplare, ci tinand cont de decorul casei, completandu-l. Lustrele resprezinta si un element de decor, dincolo de partea functionala, acestea intregesc atmosfera din casa. Lustrele pot da o alta fata incaperii, trecand de la statutul de corp de iluminat la un obiect de decor foarte special.

Care sunt tendintele anului 2019 in materie de iluminat? Pentru ca iluminatul interior si exterior a devenit o componenta importanta in amenajari, designerii de specialitate pun foarte mult accentul pe alegerea acestora in armonie cu finisajele, culorile si mobilierul. Liniile retro si industriale revin, chiar daca se merge foarte mult pe frumusetea formelor simple. De asemenea formele supradimensionate si exagerate sunt la moda anul acesta. Lustrele anului 2019 sunt simple, dar in acelasi timp exagerate.

Lumina reuseste sa transforme spatiul intr-unul special, relaxant, primitor, cu alte cuvinte se incadreaza perfect in povestea casei tale!