Tags

, ,

Sunt cativa factori de care trebuie sa ti cont atunci cand vrei sa ai parte de o atmosfera calda in dormitor, pe langa cromatica, finisajele si mobilierul, lumina iti ofera intimitatea de care ai nevoie. Pe langa functia primara pe care o au corpurile de iluminat, acestea mai au si calitatea de a transforma incaperile cu ajutorul reglarii intensitatii luminii si designul, culoare si forma lustrelor, candelabrelor sau plafonierelor. Daca aveti nevoie sa consultati un magazin plafoniere Constanta puteti alege cu incredere Euro Vial Lighting, atat online cat si la sediul din Constanta.

Ce indica specialistii in privinta luminii din dormitor? In dormitor se recomanda folosirea luminii calde, in special in zona noptierelor si se vor folosi fie o lustra, fie o plafoniera, pentru a crea acea atmosfera intima si relaxanta. Va puteti achizitiona corpurile de iluminat dintr-un magazin de plafoniere Constanta, unde veti beneficia si de sfatul specialistilor in cazul in care veti avea nevoie.

Este foarte important sa analizati fiecare spatiu inainte de a achizitiona corpurile de iluminat din locuinta, in felul acesta veti stii ce se potriveste in fiecare camera si rezultatul va fi exact asa cum va doriti.