Tags

, ,

Te muti intr-un apartament nou si ai o multime de planuri, idei si modalitati pentru a aseza locuinta? Un mobilier nou, pereti colorati in diferite nuante, spatiu aerisit si un tablou potrivit pe perete te ajuta mult la mentinerea starii de bine. Chiar daca articolele mai sus amintite sunt foarte importante, nu trebuie sa uitam de iluminatul casei, un aspect esential in amenajarea spatiului, intim, prietenos si confortabil. Becurile led Philips ofera o lumina foarte apropiata de cea naturala, au o rezistenta crescuta la socuri electrice si reprezinta o investitie buna pe termen lung.

 

Beneficiile becurilor led! Becurile led sunt in acest moment cea mai buna solutie de pe piata pe care o puteti utiliza atat in casa, cat si in spatiile industriale. Luminozitatea unui bec led este determinata de lumeni si nu de watti, iar pentru a putea compara puterea acestuia iata un exemplu, un bec led Philips de 12 lumeni este echivalentul unui bec incandescent de 60 de watti. Becurile led sunt prietenoase cu mediul inconjurator, deoarece nu emit raze UV sau infrarosii ce pot fi daunatoare.

Becurile led pot fi folosite de 2 ori mai mult decat cele fluorescente si de 50 de ori mai mult fata de cele incandescente!