Tags

,

Odata ce incepi sa cauti corpuri de iluminat pentru fiecare camera ajungi la concluzia ca nu este atat de simplu pe cat credeai si alegerea nu se rezolva cu o lustra si cateva veioze. Lumina are un rol importanta, la fel de important precum culorile, mobilierul si decoratiunile, poate schimba infatisarea unei incaperi si atmosfera din locuinta. In functie de inaltimea incaperii, de design, de tipul corpului de iluminat si de intensitatea luminii necesare putem alege unde, cum si ce corp de ilumant folosim.

Locuiesti intr-un apartament mic? Aici intervine provocarea, pentru ca nu ai la fel de multe variante, ca pentru un spatiu mare, dar asta nu inseamna ca nu ai nici o varianta. In astfel de situatii nu se recomanda lampile suspendate, puteti inlocui cu spoturi, lampi de tavan, care pot arata minunat atat in bucatarie, cat si in living si dormitor. Inainte de a alege corpurile de iluminat trebuie sa aveti in vedere ce tip de activitate desfasurati in locul respectiv, de exemplu in dormitor este nevoie de o lumina calda, de intensitate mica, care sa ofere confort si relaxare.

Fiecare design al apartamentului ne ajuta sa alegem mai departe corpurile de iluminat potrivite pentru fiecare camera in parte.