Tags

,

Iluminatul in gradina nu are doar rol functional, ci si estetic, te ajuta sa evidentiezi detaliile deosebite, sa infrumusetezi gradina si sa creezi o atmosfera ambientala placuta. Rolul practic si functional este acela de a lumina spatiul pe timp de noapte, astfel maresti nivelul de securitate si ai lumina pe toate aleile din curte. Este foarte important sa montezi corpuri de iluminat cu senzori, un proiector led care activeaza lumina atunci cand detecteaza miscare iti poate asigura lumina necesara si in acelasi timp tine infractorii la distanta.

Vrei sa luminezi gazonul si pomii? Daca nu te-ai gandit la optiunea aceasta pana acum, iata ca poti opta pentru si mai multa lumina in curte. Pentru un aspect mai placut poti folosi surse de iluminat de diferse forme si marimi si le montati la baza copacilor sau pe anumite zone de pe gazon. Cu un proiector led vei obtine un iluminat ambiental perfect pentru zile de vara petrecute in gradina, dar si un spatiu mult mai sigur.

Sursele de iluminat led  au o durata de viata de aproximativ 50.000 de ore de functionare, sunt mult mai rezistente la factorii externi si pot fi o solutie economica, ideala pentru iluminatul exterior.