Tags

,

Ortezele sunt dispozitive medicale ce sustin si protejeaza articulatiile din diferite parti ale corpului si imbunatatesc mobilitatea in urma diferitelor tipuri de traumatisme, in perioadele de recuperare dupa interventiile chirurgicale, cand se doreste eliminarea disconfortului provocat de durerile articulare, dar si atunci cand se doreste corectarea posturii si alinierea coloanei vertebrale. Ortezele lombare sunt foarte eficiente, imobilizeaza zona afectata, o sustin, grabesc procesul de vindecare si protejeaza zona afectata impotriva microtraumatismelor. Tehnico Medical va pune la dispozitie o gama larga de orteze lombare reglabile, fixe, rigide sau elastice.

Ortezele medicale te pot scapa de durerile de spate? De cele mai multe ori, durerile de spate sunt cauzate de iritatia nervului sciatic, de articulatii, de musculatura, de o leziune sau durerea poate sa fie nespecifica, de multe ori apare fara motiv. Ce face o orteza lombara pentru a ameliora durerile de spate? Sustine corpul si musculatura atunci cand se executa anumite miscari, mentine caldura in zona afectata, iar acest lucru ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine si astfel muschii se relaxeaza si calmeaza durerea.

Ortezele lombare de la Tehnico Medical sunt confectionate din materiale de foarte buna calitate, rezistente, ce pot fi purtate cu usurinta pe sub haine.